sâm. mai 11th, 2024
comprese reci absorbante

O naștere fie că a fost naturală, fie că a fost cu o intervenție cezariană este un moment extrem de grea pentru o femeie, la fel și timpul de recuperare, chiar dacă bucuria care aduc bebelușii mai elimină din durere.

Multe femei în timpul de vindecare au folosit comprese reci absorbante care s-au dovedit că sunt cele mai benefice și eficiente produse pentru această perioadă. Se enumeră multe avantaje pentru folosirea absorbantelor de tip comprese reci absorbante: reduc durerile și inflamațiile datorită efectul lor de răcire, au dimensiune mare cu capacitate mare de absorbire oferind așa siguranță, protecție, confort și nu trebuie schimbate așa de des ca absorbantele obișnuite, se pot folosii chiar după naștere, sunt ușor de folosit cu orice lenjerie intimă, sunt fabricate dintr-un material fin, nu se vor lipii de rana nouă, nu provoc efecte secundare cum ar fi infecții sau iritații vaginale. Durabilitatea compreselor reci absorbante este mai mare, data de expirare este de doi ani după data fabricației. Într-un pachet sunt mai multe absorbante speciale, economisirea va fi tot una mai bună

Când mamele se ocupă cu pregătirile pentru naștere produsul esențial de avut sunt recomandate aceste comprese reci absorbante pentru o igenie mult mai bună și pentru reducerea numărul absorbantelor folosite în timpul postpartumului.
Aceste comprese reci absorbante bineînțeles se pot folosii și de către femei care au o sângerare și durere mai mare în timpul menstruației.
Beneficiile și efectele pozitive în reducerea durerii și a inflamaților a unor comprese reci absorbante au fost confirmate, și recomandate de mai multe mămici și de medici ginecolog. Cu aceste produse de pe pagina noastră timpul de vindecare și recuperare va fi una mult mai pozitivă, decât cu absorbante obișnuite.